träningmedkiro.blogg.se

Träningsdagbok över träningen med Kiro en Australian kelpie

4 april

Publicerad 2013-05-04 18:20:48 i Bruks, Lydnad,

Spår på förmiddagen. Ca 400 meter med några vinklar och tre pinnar + en vante som slut (hade inte kommit ihåg att lägga i en slutpinne i väskan). La spåret i kohagen på torrmak med löv, berg och vitsippor. Liggtid lite drygt 30 minuter. Gick riktigt bra förutom att en av pinnarna blev kvar och han missade ”slutvanten” men det var kanske inte så konstigt då han letade efter pinnar inte vantar samt att han gick bredvid spårkärnan just där.

På förmiddagen blev det lite lydnadsträning. Först tränade vi den förbannade tandvisningen vilket gick över förväntan. I slutet kunde husse komma fram och skaka hand och säga hej utan att han flög upp. Där slutade vi för idag. Sen körde vi kedja av slutet på lydnadsklass 1 från inkallningen. Även idag var stadgan i ställandet lite problem. Även idag var det lite dåligt tryck. Vi avslutade med lite fritt följ och då blev det bra tryck i vovven. Tre riktigt fina lite längre omgångar och två frivilliga starter, bra känsla i det.

Lös i magen i dag också men ingen feber lite trött efter träningen men det är ju normalt, får de om vi åker på MH imorgon eller inte, blä för ännu mer hälsoskitproblem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Renate

25-årig hundträningsgalning som bor i Linköping och jobbar som livsmedelsinspektör.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela