träningmedkiro.blogg.se

Träningsdagbok över träningen med Kiro en Australian kelpie

31 juli

Publicerad 2013-07-31 18:39:00 i Agility, Bruks, Lydnad,

Blev lite blandad träning idag.
 
Körde först lite framförgående hemma. Använde två pinnar som vi gick emellan. Försökta börja allt närmare pinnarna för att fortsätta länge på andra sidan. Överlag gick det väldigt bra men på slutet drog han lite mot ena pinnan. En gång flyttade jag på pinnarna.
 
Inna körde vi lite vittring, fick använda lite godis för att få igång näsan och då gick det bra. Innan var det lite mer plockepinn.
 
Sen gick vi till agilityplanen.
 
Körde korta banor med hinder och ett 12 pinnars slalom med bågar. Alla bågar förutom den första och sista låg på backen. Ett par gånger tog jag bort en av de liggande pinnarna. Slalomet gick bra förutom en gång där han gick ur för tidigt och ett par gånger med ingångsstrul ur lite knepigare vinklar. Sen körde vi gungan. Först med ena änden på bordet och sen som vanligt. De flesta gångerna gick kontaktfältet i slutet riktigt bra. Däremot så hoppar han på ganska precis ovanför det första kontaktfältet när han kommer med lite fart. Får klura ut hur vi ska lära bort det. Körde även däcket några gånger och en minibana. Kiro hade många egna åsikter om vilka hinder som skulle tas så det blev en del fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Renate

25-årig hundträningsgalning som bor i Linköping och jobbar som livsmedelsinspektör.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela