träningmedkiro.blogg.se

Träningsdagbok över träningen med Kiro en Australian kelpie

16 juli

Publicerad 2013-07-16 16:32:00 i Agility, Allmänt,

Hemma igen efter minisemester i Västerås.
 
Blev ett litet agilitypass vid LHU. Körde slalom (12 pinnar) i en liten bana först vilket gick väldigt bra, enda felet blev ett missförstånd första gången då han hoppade mellan två pinnar över bågarna. I slutet låg alla bågar förutom de 1,5 första på varje sida på backen. Vi körde även lite handlingsövningar och framförbyten fungerar bra men bakombyten har vi lite att jobba med, blev fulsnurrar. Vi måste även jobba med ett framåtkommando.
 
Sist körde vi lite kontaktfält på blansen och A-hindret, klockrent, han har bra koll på vad det handlar om och tycker att det är kul. Vi kunde kör båda hindrena på "riktigt" och han stannade på kontaktfälten. Visserligen var tempot inte det högsta men vi satsar på lugnt och säkert eftersom han har en tendens att glömma att tänka annars.
 
Balansen tar vi vid ett senare tillfälle då han var väldigt trött i kroppen idag, det tar på kroppen att simma och springa en massa. Tyvärr så verkar det bränna fett väldigt effektivt också så nu är han riktigt smal, matransonen har fått öka drastiskt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Renate

25-årig hundträningsgalning som bor i Linköping och jobbar som livsmedelsinspektör.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela