träningmedkiro.blogg.se

Träningsdagbok över träningen med Kiro en Australian kelpie

1 Januari

Publicerad 2013-01-02 08:56:58 i Allmänt,

Första dagen på det nya året blev väldigt lugn. Förutom vanliga promander blev det lite klickerträning med baktasskontroll, lite tragglande metallapporten utan större framgång tyvärr och lite stå-ligg bara för att han ska förstå att det inte alltid är sitt dom gäller.  Senare tränade vi även lite på stadga vid ställandet och påbörjade framförgåendet vilket gick ok.
 
Hoppas att Kiro inte har blivit rädd för raketer nu. På kvällspromenaden smällde de en "bomb" inte allt för långt bort så det kändes rätt bra i mina öron också. Kiro fick bråttom hemåt ett par meter men hittade sedan en intressant fläck och lukta och kissa på så överdrivet rädd verkade han inte bli då. När vi nästan somna på kvällen ca kl 23.50 börjar de smälla raketer på innergården utanför sovrumsfönstret eftersom gardinerna var för såg jag dem inte men de måste ha gjort något för att raketerna inte skulle flyga så högt för HELVETE vad det smällde och man hörde även "fräset" mycket tydligt. Kiro tyckte självklart att det inte alls var trevligt och fick tillslut gå och lägga sig på kontoret (med fönster åt andra hållet) istället då de höll på ett litet tag. Några timmar senare kom han dock tillbaka till sovrummet.
 
Det jag hoppas på att vi ska hinna med det här året är:
  • Gå en agilitykurs
  • Gå en vardagslydnadskurs
  • Starta Lkl 1 (men det beror på om vi hittar bra tränare/träningssällskap)
  • Starta apellspåret till hösten
  • Göra MH
  • Röntga höfter och armbågar
  • Komma i gång med lite mer strukturerad friskvård
Hur det går beror på en del yttre faktorer t.ex. så kommer vi antagligen att flytta till en annan stad någon gång i vår och det kan påverka hur mycket vi hinner träna under en längre tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Renate

25-årig hundträningsgalning som bor i Linköping och jobbar som livsmedelsinspektör.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela