träningmedkiro.blogg.se

Träningsdagbok över träningen med Kiro en Australian kelpie

4 april

Publicerad 2013-04-04 21:11:31 i Bruks, Lydnad,

Spår + lydnad idag också.

Lydnaden gick bra. Vi körde:

Fritt följ: Jättebra förutom när han blev distraherad av en akut klåda i de bakre regionerna två gånger men han sprang i fatt när han var klar och var lika taggad som innan. Knashund.

Apportering: Riktigt bra förutom att han ville tjuva när jag kastade. Körde både gripande och full apportering. En gång dribblade han iväg den men det var nog för att han försökte gripa den ur en ganska konstig vinkel.

Platsliggning: Bra. Gick iväg och gömde mig bakom en sten bland annat. Vårt tyckte nog Kiro men han låg kvar. Bra fokus på mig idag.

Körde även en kedja med inkallning och ställande under gång. Det gick bra. Riktigt bra stopp i ställandet och fotgåendet innan var också mycket bra. Han flyttad lite på en tass båda gångerna men inte så att han förflyttade sig någonstans så han fick belöning ändå.

Spåret gick mycket bättre idag. Blev kanske 200 meter på äng, liggtid ca 45 minuter, 2 pinnar + slut, inga vinklar men två bågar. Lite mer huvud idag även om han hade bråttom så stannade han upp och gick tillbaka om han tappade spåret. Alla pinnar in, letade till och med ett tag efter någon av dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Renate

25-årig hundträningsgalning som bor i Linköping och jobbar som livsmedelsinspektör.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela