träningmedkiro.blogg.se

Träningsdagbok över träningen med Kiro en Australian kelpie

11 april

Publicerad 2013-04-11 21:16:22 i Allmänt,

Igår blev det en cykeltur så benen fick jobba och huvudet vila. Idag blev det uppletande och spår. Riktigt bra gick det.

Uppletandet blev i en av fårhagarna där de precis röjt lite så det var lite jobbig terräng. Gjorde en korridor på ca 5x60 meter med 4 föremål. Kiro jobbade på riktigt bra trots att han var utanför korridoren ibland och fick kämpa ett bra tag vid ett av skicken så gav han inte upp. Tre av föremålen hittade han själv de och det andra hade han vittring på flera gånger men hittade det inte eftersom jag gömt det lite för bra så jag band upp honom och gick ut och flyttade på det och då hittade han det snabbt sen. Riktigt bra fart både in och ut och kom hela vägen in med alla förutom det första föremålet.

Spåret la jag på en äng. Det blev nog 300-400 meter med 4 pinnar + slut och en både och tre vinklar. Liggtiden blev bara en halvtimme. Han spårade riktigt bra. Han tillbaka och analyserade när han tappade och hittade alla pinnar och kom gärna in med alla förutom slutpinnen för den är ju god att tugga på…

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Renate

25-årig hundträningsgalning som bor i Linköping och jobbar som livsmedelsinspektör.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela