träningmedkiro.blogg.se

Träningsdagbok över träningen med Kiro en Australian kelpie

29 december

Publicerad 2012-12-29 23:06:00 i Allmänt, Bruks, Lydnad,

På förmiddagen gick vi på promenad till skogen bakom Wenströmska. På vägen dit och tillbaka blev det en del fotgående. Det gick över förväntan, lite överladdad men det är bara kul att se hur förvantansfull han blir när jag säger fot. Känns som en ganska bra grund.
 
I skogen körde vi en enkel rapportövning på en böjd stig så han inte såg mottagaren vid skicket. Det var VÄLDIGT kul tyckte Kiro. Full fart och ville sen knappt ha belöning utan bara springa igen. Det blev även lite hakan i backen träning vid en paus i skogen.
 
På eftermiddagen var jag och Daniel inne i stan på Bio och lite annat så ca 5 timmar fick Kiro vara själv. En oxstrupe verkade vara bra sällskap för den var borta och Kiro trött när vi kom hem.
 
Det blev lite klickerträning men metallapporten, den är inte så kul tycker Kiro men vi kämpar på, måste hitta en riktig kanonbelöning eller träna med en hungrig Kiro. Blev lite baktasskontroll men en övertaggad Kiro. Han bjuder på jättefina stå-sitt nu så det är till och med svårt att få till något annat beteende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Renate

25-årig hundträningsgalning som bor i Linköping och jobbar som livsmedelsinspektör.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela